Architects chester mixed use rebuild aer

New build with Facade Retention | Chester

Located near Chester City Centre, this project involved NWD Architects designing a replacement building behind the front wall of the existing building, employing the method of façade retention to allow a new-build structure to tie-in behind it. The benefit of this approach was the retention of a street scene that is well known and liked locally, whilst making use of a redundant site. With the client, we designed a scheme to provide 6,000ft² of retail space at street level, with two floors of apartments above.

Architects chester mixed use rebuild exi
Architects chester mixed use rebuild alt
Architects chester mixed use rebuild  fr
Architect Chester Mixed use cottage sket
Architects chester mixed use rebuild rea
Architects chester mixed use rebuild rea