Architects Chester Commercial Barn Exten

Extension to an office in a converted barn, Cheshire

A long term client of NWD Architects commissioned us to extend an existing office space located within a previously converted barn. The site is located in a tranquil meadow within a former quarry, which is surrounded with established trees. This provides excellent privacy for the barn whilst also defining its distinct views. NWD designed a new annex that is set at an angle to the original barn, linking the two buildings via a lightweight glazed structure. The new building respects the design and style of the barn, whilst introducing a modern interpretation of the existing form.

Architects Chester Commercial Barn Exten
Architects Chester Commercial Barn Exten
Architects Chester Commercial Barn Exten
Architects Chester Commercial Barn Exten
Architects Chester Commercial Barn Exten
Architects Chester Commercial Barn Exten
Architects Chester Commercial Barn Exten